Wednesday 27 June 2012

Chrome Extensions


Всеки е чувал и ползвал браузъра на Google. Бърз, user-friendly  и с адски много плъгини. Някои полезни плъгини, които ще ви усъвършенстват браузването са:




С кликването на един бутон, може да се види CSS стила на сайта, в който е браузъра в момента, да се променя, да се изключва, да се видят използваните цветове, да се покаже полетата на паролите,  и много други полезни неща.



Лесен и удобен, той е идеалното средство за проверяване на пощата в ABV. Известява дори на desktop-a, когато е получен e-mail и без повторно въвеждане на потребителско име и парола, има възможност да се влезе в пощата.



Всички излишни неща от страницата на YouTube отиват на заден фон, затъмнени, без да разсейват. Единственото, което оставя непроменено е клипа, който се гледа.




Един от най-хубавите extensions в маркета. Без натискането на бутон, когато мине мишката през някоя от снимките във Facebook, автоматично я увеличава в зависимост от големината на прозореца. Много удобна и интуитивна.

Дава информация за ранга на страницата, класацията й в Alexa, информация за географското разположение(Geo IP), индексирани страници и други.

No comments:

Post a Comment